Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Van Lanschot nieuwe favoriet Kepler Cheuvreux

Beursblik: Van Lanschot nieuwe favoriet Kepler Cheuvreux
23 jul 2015 om 11:30

Kepler Cheuvreux heeft Van Lanschot op de lijst met favorieten aandelen in de Benelux voor 2015 gezet. Dit ging ten koste van TenCate na het overnamebod door Gilde Buy Out op het Almelose bedrijf.

 

Het advies voor TenCate werd door Kepler Cheuvreux verlaagd van Kopen naar Houden. De analisten gaven daarbij aan dat het aandeel nog slechts een beperkt opwaarts potentieel heeft vanwege het overnamebod van 24,50 euro per aandeel door Gilde Buy Out.

 

Voor Van Lanschot, dat Kepler Cheuvreux sinds kort volgt, zien de analisten juist nog een opwaarts potentieel van 22 procent. Kepler Cheuvreux heeft een koopaanbeveling met een koersdoel van 30,00 euro op Van Lanschot. De analisten zijn te spreken over de keuze van Van Lanschot om zich te richten op vermogensbeheer, hetgeen gunstig uitpakt volgens de marktvorsers voor de winstontwikkeling.

 

Tegen de klok van half twaalf noteerden TenCate 0,3 procent lager op 24,21 en won Van Lanschot 1,9 procent op 25,45 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.