Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Eurocommercial Properties koopt Italiaans winkelcentrum

Eurocommercial Properties koopt Italiaans winkelcentrum
18 mei 2015 om 18:19

Eurocommercial Properties heeft overeenstemming bereikt over de aanschaf van een belang in een winkelcentrum in Milaan en zal om de overname financieren met nieuw uit te geven aandelen. Dit maakte het vastgoedfonds maandag nabeurs bekend.

 

Voor een bedrag van 135 miljoen euro verwerft Eurocommercial Properties een belang van 50 procent in het winkelcentrum in Milaan tegen een aanvangsrendement van 5,8 procent.

 

Daarnaast verwacht Eurocommercial Properties 18 miljoen euro extra kwijt te zijn om I Gigli in Florence te renoveren en meldde het vastgoedfonds te zijn begonnen met de werkzaamheden aan de uitbreiding van Eurostop in het Zweedse Halmstad.

 

Om deze zaken te bekostigen zal Eurocommercial Properties voor omgerekend 170 miljoen euro aan nieuwe aandelen uitgegeven. Financiële details van de emissie werden niet bekend gemaakt, maar wel dat de uitgifte minder dan 10 procent van het uitstaande en geplaatste aandelenkapitaal betreft.

 

De emissie wordt onder meer begeleid door ABN AMRO en ING.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.