Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Stichting Imtechclaim laakt rol banken

Stichting Imtechclaim laakt rol banken
24 apr 2015 om 07:15

Stichting Imtechclaim wil gaan procederen tegen de banken die Imtech in het najaar van 2014 met een claimemissie hebben gered en zo het merendeel van de aandelen in de technische dienstverlener in handen kregen. Dit schreef Het Financieele Dagblad.

 

Op de eigen website stelt de Stichting dat de eerder door de Vereniging van Effectenbezitters getroffen schikking met de bestuurders van Imtech en de controlerend accountant "geen recht doet aan de situatie".

 

De schikking is "onvoldoende" en volgens de Stichting speelden de banken een "dubieuze dubbelrol" in de enorme koersdaling van het aandeel Imtech.

 

Naast Imtech, haar (ex-)bestuurders en commissarissen en KPMG als controlerend accountant van Imtech richt de Stichting zich daarom ook op de banken.

 

De Stichting, die op basis van ‘no cure no pay’ werkt, staat onder leiding van Pieter Lijesen, onder meer bekend van de Stichting Woekerpolisproces.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.