Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: ING start volgen ForFarmers met Kopen

Beursblik: ING start volgen ForFarmers met Kopen
21 apr 2015 om 08:10

ING is gestart met het volgen van ForFarmers met een koopaanbeveling en een koersdoel van 5,30 euro. Dit schreef analist Marco Gulpers van ING dinsdag in een note.

 

Volgens analist Marco Gulpers zien veel beleggers ForFarmers ten onrechte alleen als dividendaandeel. De marktvorser denkt dat de producent van voeroplossingen voor de veehouderij zijn sterke balans kan inzetten om te groeien in de gefragmenteerde Europese markt.

 

Gulpers denkt dat de balans van ForFarmers ruimte biedt om in de komende twee tot drie jaar in totaal voor minstens 300 miljoen euro acquisities te doen. De analist verwacht dat ForFarmers aanvankelijk de ambitie zal hebben om de huidige posities in Duitsland en België te versterken, om later pas de stap te maken naar nieuwe landen. Tevens zou het bedrijf uit Lochem kunnen profiteren van de samenwerkingsverbanden met Nutreco en Agrifirm.

 

ForFarmers liet eerder dit jaar weten de intentie te hebben om, bij normale omstandigheden, in 2016 over te stappen van het huidige externe handelsplatform voor certificaten van aandelen naar de openbare beurs van Euronext Amsterdam.

 

Naar verwachting zal het gaan om een zogenoemde ’technische listing’, waarbij de huidige certificaten van aandelen ForFarmers B.V. worden omgezet in aandelen ForFarmers N.V., zonder de uitgifte van extra aandelen.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.