Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

`ProSieben wil vergelijkingssite overnemen`

`ProSieben wil vergelijkingssite overnemen`
19 feb 2015 om 12:18

ProSiebenSat.1 zou met de overname van vergelijkingssite Verivox de positie op de Duitse online markt willen verstevigen. Dit meldde de Süddeutsche Zeitung donderdag op basis van bronnen in de markt.

 

Volgens de Duitse krant is ProSieben ook geïnteresseerd in Unister, dat eigenaar is van diverse vakantiewebsites, waaronder fluege.de. Het dagblad meldt dat het nog onduidelijk is of de twee overnames doorgang vinden, maar voegde daaraan toe dat de strategie van ProSieben duidelijk is. Het mediaconcern wil een zwaargewicht worden op de Duitse internetmarkt, aldus Süddeutsche Zeitung.

 

Synergie tussen internet en televisie is volgens Süddeutsche Zeitung te realiseren door reclameblokken op de Tv-zenders van ProSieben, die zelden voor 100 procent gevuld zijn, te laten opvullen door reclames voor de eigen aangekochte internetbedrijven.

 

ProSiebenSat bezit momenteel al een portfolio van vergelijkings-, weer- en vakantiewebsites.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.