Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

`Advocatenkantoor dreigt TenCate met Ondernemingskamer`

`Advocatenkantoor dreigt TenCate met Ondernemingskamer`
27 nov 2015 om 07:30

Het Amsterdamse advocatenkantoor Full Circle Law dreigt TenCate in een brief met een gang naar de Ondernemingskamer vanwege de voorgenomen overname van het Almelose bedrijf door een consortium van Gilde Buy Out, Parcom Capital en ABN Amro Participaties. Dit schreef Het Financieele Dagblad vrijdag.

Oprichters Rein Kronenberg en Aziz Doubi van Full Circle Law richtten zich in hun brief tot de raad van commissarissen van TenCate en hekelen naast de hoogte van het bod ook de schijn van belangverstrengelingen van bestuurders en commissarissen, aldus het FD. Het consortium is bereid 24,60 euro per aandeel TenCate neer te tellen.

Full Circle Law vertegenwoordigt geen beleggers, maar wil beleggers laten zien welke stappen juridisch mogelijk zijn.

Recent trok ook de Vereniging van Effectenbezitters al twee keer aan de bel in Almelo. De belangenbehartiger wil onder meer concrete uitleg van TenCate over mogelijke andere bieders die in het spel waren.

Woensdag meldde Het Financieele Dagblad al dat het Zwitserse hedgefonds PSquared Asset Management zich in de overnamestrijd rondom TenCate heeft gemengd en een belang van 2,77 procent hebben opgebouwd in het Almelose bedrijf.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.