Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel KPN

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel KPN
25 nov 2015 om 11:18

Morgan Stanley heeft woensdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 4,00 naar 4,20 euro met een onveranderd Overwogen advies.

 

Volgens de analisten is KPN het telecomaandeel dat een belegger in de portefeuille wil hebben, zeker nu de onzekerheid over de lancering van Tele2 in Nederland achter de rug is. De komende jaren zullen aandeelhouders van KPN volgens Morgan Stanley flink beloond worden in de vorm van een stijgend dividend. Ook zullen desinvesteringen ertoe leiden dat KPN extra kapitaal kan laten terugvloeien naar de aandeelhouders.

 

De analisten van de Amerikaanse zakenbank concludeerden dat het aanbod van Tele2 voor mobiele telefonie goedkoper is dan KPN, maar dat KPN een beter netwerk en hogere kwaliteit biedt. De komst van Tele2 zal volgens de marktvorsers dan ook geen "ontwrichtend" effect hebben, hoewel de lancering van de nieuwe speler aan het einde van 2015 en in de eerste maanden van 2016 wel voor de nodige volatiliteit kan zorgen.

 

Het aandeel KPN steeg woensdag op een groen Damrak 0,8 procent naar 3,52 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.