Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Twitter schrapt 336 arbeidsplaatsen

Twitter schrapt 336 arbeidsplaatsen
13 okt 2015 om 14:52

Twitter zal afscheid nemen van 336 werknemers, circa 8 procent van het totale personeelsbestand. Dit maakte het Amerikaanse microblogsite dinsdag voorbeurs bekend.

 

De kostenbesparingen die Twitter realiseert met het terugbrengen van het personeelsbestand, zal het investeren in de groei van de onderneming.

 

Tegelijk met het aankondigen van de reorganisatie liet Twitter ook weten de doelstellingen voor het derde kwartaal te zullen overtreffen. Bij de halfjaarcijfers gaf Twitter nog aan voor het derde kwartaal te rekenen op een omzet van 545 miljoen tot 560 miljoen dollar en een aangepast bedrijfsresultaat (EBITDA) van 110 miljoen tot 115 miljoen dollar. Inmiddels meent Twitter dat het tenminste aan de bovenkant van deze bandbreedtes zal uitkomen.

 

Op 27 oktober nabeurs maakt Twitter de cijfers over het derde kwartaal bekend.

 

Naar verwachting opent Twitter dinsdag ruim 3 procent hoger.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.