Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Update: Toestemming Rood Microtec voor verhogen maatschappelijk kapitaal

Update: Toestemming Rood Microtec voor verhogen maatschappelijk kapitaal
27 jan 2015 om 20:21

Rood Microtec heeft toestemming gekregen van zijn aandeelhouders om het maatschappelijk kapitaal te vergroten van 50 miljoen naar 80 miljoen aandelen. Dit maakte het fonds dinsdag nabeurs bekend nadat hier vrijdag 23 januari al een buitengewone aandeelhoudersvergadering over plaatsvond.

 

Volgens Rood werd het stempunt unaniem goedgekeurd. Evenwel was slechts 15 procent van het geplaatste aandelenkapitaal aanwezig bij de vergadering.

 

Van het huidig maatschappelijk kapitaal zijn circa 44 miljoen aandelen uitgegeven.

 

Verder meldde Rood dat het aantal aanvragen voor projecten in het vierde kwartaal significant was toegenomen ten opzichte van het derde kwartaal. "Bovendien is er een sterk toenemende trend van het aantal aanvragen sinds het begin van 2013 met een factor 3 à 4", aldus de onderneming.

 

Doordat de projecten waaraan Rood meewerkt groter worden, wordt "vrijwel automatisch" ook de inbreng van de onderneming in de projecten groter. Volgens Rood gaan klanten alleen in zee met partijen die dit ook daadwerkelijk aankunnen.

 

Door de verhoging van het maatschappelijk kapitaal is volgens Rood een "belangrijk fundament" gelegd voor een langjarige relatie met de klanten van de onderneming.

 

Rood Microtec sloot dinsdag onveranderd op 0,23 euro.

 

Update: om meer informatie toe te voegen.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.