Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: JPMorgan Cazenove zet ING op favorietenlijst

Beursblik: JPMorgan Cazenove zet ING op favorietenlijst
2 sep 2014 om 10:08

JPMorgan Cazenove heeft ING Groep op de lijst geplaatst van favoriete Europese bankaandelen. Het Overwogen advies met een koersdoel van 13,00 euro werd door de analisten van de Amerikaanse zakenbank herhaald.

De analisten constateerden dat het opgegeven eigen vermogen achterblijft op de marktkapitalisatie van ING. JPMorgan ziet evenwel verschillende mogelijkheden voor ING om dit het herstellen, onder meer door de verkoop van de verzekeringsactiviteiten, zoals het belang van 43 procent in Voya, en het herstel van de winstgevendheid bij de bankactiviteiten. Volgens de analisten kan de nettowinst in de banktak herstellen van 2,2 miljard euro in 2012 naar 4,3 miljard euro in 2015.

Naast ING Groep staan ook UBS, Deutsche Bank, Société Générale, Lloyds Banking Group, Danske Bank, Banco Popular, Unicredit en National Bank of Greece op de favorietenlijst.

ING was rond de klok van 10 uur de grootste stijger onder de hoofdfondsen op het Damrak met een stijging van 1,3 procent.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.