Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Unilever ziet marktgroei verder vertragen

Unilever ziet marktgroei verder vertragen
17 sep 2014 om 16:36

Unilever ziet de vertraging in de markten waarop het actief is nog altijd doorzetten. Dit bleek uit een presentatie van Unilever door onder meer financieel directeur Jean-Marc Huët tijdens een bijeenkomst van Sanford Bernstein in Londen.

 

De gemiddelde groei van de markten waarop Unilever actief is, ligt inmiddels onder de 2 procent. De opkomende markten doen het beduidend beter dan de ontwikkelde markten, maar ook in deze markten is volgens de presentatie sprake van een vertraging.

 

Unilever stelde in de presentatie te sturen op volumegroei in een hoger tempo dan de markten groeien. Daarbij mikt het concern op een stabiele en duurzame verbetering van de operationele marge in combinatie met een sterke kasstroom.

 

Het aandeel Unilever dook na de klok van twaalf uur in de rode cijfers en noteerde omstreeks half vijf 1,8 procent lager op 31,27 euro. De AEX won 0,2 procent.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.