Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Wall Street maakt pas op de plaats

Wall Street maakt pas op de plaats
21 apr 2014 om 15:07

Wall Street gaat op Tweede Paasdag een licht lagere opening tegemoet na een daling van de Chicago Fed Index. Futures op de Dow, S&P en Nasdaq noteren een half uur voor opening tot 0,2 procent in het groen.

 

Voorbeurs kwamen verschillende ondernemingen met de resultaten over het eerste kwartaal. Hierop reageerden beleggers positief, in tegenstelling tot de daling van de Chicago Fed Index. Later vanmiddag staan de leading indicators nog op de agenda.

 

Halliburton schreef in het eerste kwartaal van 2014 weer zwarte cijfers. De goede resultaten waren volgens de toeleverancier aan de olie- en gasindustrie vooral te danken aan de dubbelcijferige groei die Halliburton boekte op het oostelijk halfrond. Voor het lopende tweede kwartaal mikt de toeleverancier op een winstgroei per aandeel van circa 25 procent en een verdere versnelling daarna. Het aandeel Halliburton wordt in de elektronische handel voorbeurs 0,8 procent hoger verhandeld.

 

Kimberly-Clark boekte ondanks een licht lagere omzet in de eerste maanden van 2014 toch meer winst. De producent van persoonlijke verzorgingsproducten herhaalde daarbij de outlook voor 2014, ondanks de aanhoudende valutaire tegenwind. In de elektronische handel voorbeurs steeg het aandeel Kimberly-Clark ruim een half procent.

 

Slotstanden Wall Street

De Dow Jones Index sloot donderdag 0,1 procent lager op 16.408,66 punten, waar de breder samengestelde S&P 500 juist 0,1 procent won op 1.864,86 punten. De Nasdaq vlagde af op 4.095,52 punten, een winst van 0,2 procent.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.