Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: resultaten Heineken tegenvallend

Beursblik: resultaten Heineken tegenvallend
22 okt 2014 om 09:40

De resultaten van Heineken in het derde kwartaal waren lager dan voorzien. Dit stelden analisten van JPMorgan Cazenove woensdag.

 

De autonome biervolumes daalden met 0,2 procent, terwijl de analisten van de Amerikaanse zakenbank hadden gerekend op een stijging van een half procent.

 

Volgens de analisten had Heineken te kampen met uitdagende omstandigheden in Nigeria en Zuid-Afrika. Europa werd daarbij getroffen door slechte weersomstandigheden en Rusland bleef zwak.

 

Daar stonden evenwel goede prestaties in Azië tegenover en in Mexico bleef de groei op stoom, aldus JPMorgan.

 

De analisten waren verder te spreken over het herhalen van de outlook voor 2014. Op de middellange termijn mikt Heineken op een jaarlijkse verbetering van de geconsolideerde operationele marge met circa 40 basispunten. Dit jaar zal de margestijging daarbij hoger uitkomen dan op de middellange termijn voorzien.

 

JPMorgan heeft een Onderwogen advies op Heineken met een koersdoel van 47,00 euro. Op een groen Damrak leverde Heineken 1,3 procent in op 57,38 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.