Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Moeilijke start voor Rocket Internet

Moeilijke start voor Rocket Internet
2 okt 2014 om 09:56

Rocket Internet is donderdag op de introductiekoers van 42,50 euro per aandeel geopend, om vervolgens in een vrije val te belanden tot een niveau van zo’n 37 euro. Vanaf dit punt veerde de koers weer op tot circa 40 euro.

 

Aanvankelijk gold er een bandbreedte voor de introductiekoers van 35,50 tot 42,50 euro per aandeel. De begeleidende banken kozen in overleg met Rocket Internet ervoor om de aandelen aan de bovenkant van deze bandbreedte uit te geven. Daarbij werd de beursgang tevens vervroegd met een week vanwege de "buitengewone" vraag van beleggers.

 

Het Duitse Rocket Internet is een zogenoemde incubator, een broedplaats voor jonge internetondernemingen. Bij de beursgang vandaag in Frankfurt werd nipt minder dan een kwart van de aandelen naar de beurs gebracht.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.