BAM verwacht geen nettoverlies over 2013

Redactie ABM Financial News - 7 maart 2013, 10:32

Topman De Vries verwacht geen rode cijfers.

BAM verwacht voor 2013 geen rode cijfers. Dit heeft CEO Nico de Vries gezegd tegen journalisten in een toelichting op de jaarcijfers.“Ik verwacht dat wij in 2013 niet weer een nettoverlies zullen boeken en dat we niet weer zullen afwijken van het [dividend]beleid”, aldus De Vries.BAM boekte vanwege bijna 400 miljoen euro aan al eerder bekendgemaakte afwaarderingen een nettoverlies van 187,4 miljoen euro over 2012. Over 2011 was er nog sprake van een nettowinst van 126 miljoen euro.Omdat de afwaarderingen niet-cash betreffen, stelt BAM een keuzedividend voor van 0,10 euro, lager dan de 0,16 euro over 2011.In het persbericht voor de jaarcijfers liet BAM weten dat het onderliggend operationeel resultaat in 2013 vlak zal zijn vergeleken met de 107,1 miljoen euro over 2012.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: Hogere kwartaalomzet Beter Bed verwacht

Eerste verkoopcijfers van Sängjätten in kwartaalomzet.

55 minuten geleden - Lees verder

Goudprijs omhoog na dollarzwakte

Mondiale zorg over politiek en economie houdt edelmetaal in trek.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse futures wijzen op licht hogere opening Wall Street

Aandacht richt zich op Beige Book.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: Brill zet goede trend neer

Omzet en operationele marge eerste zes maanden zien er volgens NIBC goed uit.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen licht hoger rond middaguur

Markt maakt pas op de plaats na rally afgelopen dagen.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BAM GROE... toevoegen aan uw watchlist 3,44 0,00% 0,00 3,44