Klein verlies Dico in 2011

Redactie ABM Financial News - 2 mei 2012, 08:54

Inbreng nieuwe activiteiten verwacht voor 2012.

Dico heeft 2011 met een klein verlies afgesloten en stelt dat er veel interesse bestaat voor een reverse listing. Naar verwachting van Dico moet het lukken om in 2012 activiteiten in te brengen.Dico sloot 2011 af met een verlies van 23.000 euro dankzij "stringente" kostenbeheersing. Het eigen vermogen van Dico is daarbij licht positief. Indien nodig zal grootaandeelhouder Value8 Dico financieel steunen.Doel van Dico was om in de tweede jaarhelft van 2011 nieuwe activiteiten in te brengen of in Dico te laten plaatsvinden. Ondanks de interesse van meerdere partijen en een intensief proces van enkele maanden met een van de geïnteresseerde partijen heeft dit niet tot succes geleid.Voor 2012 wordt door Dico gestreefd naar handhaving van het lage kostenniveau. Dit is zonder rekening te houden met de kosten verbonden aan de eventuele inbreng van bedrijfsactiviteiten.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Verkopen nieuwe woningen Amerika dalen

Dubbelcijferige daling verkopen eengezinswoningen.

13 minuten geleden - Lees verder

Flinke winststijging voor Delta Airlines

Luchtvaartmaatschappij overwint slechte weersomstandigheden.

14 minuten geleden - Lees verder

Groeitempo Amerikaanse industrie onveranderd

Inkoopmanagersindex naar 55,4.

33 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Goldman Sachs verhoogt advies Randstad

Uitzender ook op favorietenlijst.

46 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Goldman Sachs verlaagt koersdoel AkzoNobel

Koersdoel naar 49,50 euro.

57 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DICO INT... toevoegen aan uw watchlist 2,05 0,00% 0,00 2,05
VALUE8 toevoegen aan uw watchlist 10,30 -2,37% -0,25 10,55