Update: TKH publiceert biedingsbericht overname Augusta

Redactie ABM Financial News - 11 mei 2012, 10:00

TKH biedt 23 euro in contanten per aandeel Augusta.

TKH Technologie Deutschland AG heeft het biedingsbericht gepubliceerd voor de overname van Augusta Technologie AG. Het overnamebod is in contanten en bedraagt 23 euro per aandeel. Dit meldt TKH, dat volledig eigenaar is van TKH Technologie Deutschland AG, in een persbericht.

 

Minsten 75 procent van de door Augusta uitgegeven aandelen moeten bij het verstrijken van de biedingsperiode zijn aangemeld exclusief de door Augusta zelf gehouden aandelen. TKH heeft al onherroepelijke toezeggingen gekregen van groot aandeelhouders voor meer dan 40 procent van de aandelen. De biedingsperiode sluit op  8 juni 2012 middernacht.Update: aanvankelijk meldde TKH dat de biedingsperiode op 8 juli zou sluiten, dit werd aangepast naar 8 juni.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: weinig beweging op Damrak

Bescheiden koersuitslagen onder hoofdfondsen.

4 minuten geleden - Lees verder

Economisch vertrouwen eurozone stabiel

Index op 103,8 in mei.

28 minuten geleden - Lees verder

`Mechelen haalt geld op voor nieuwe tribunes`

Opbrengsten obligatielening vooralsnog 3,2 miljoen euro.

1 uur geleden - Lees verder

Lager groeitempo Britse economie bevestigd

Groei van 0,3 procent in eerste kwartaal.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: SNS Securities verhoogt koersdoel ASML

Koersdoel naar 100,00 euro.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TKH GROUP toevoegen aan uw watchlist 35,29 0,89% 0,31 34,98