Beursblik: adviesverlaging Acomo door SNS

Redactie ABM Financial News - 11 mei 2012, 09:31

SNS Securities verlaagt het advies naar Houden aangezien het aandeel juist gewaardeerd is.

SNS Securities heeft het advies op Amsterdam Commodities verlaagd nadat de handelaar in zaden een trading update afgaf. Analist Richard Withagen verlaagde zijn advies van Accumulate naar Houden en paste zijn koersdoel aan van 11,50 naar 12,50 euro.De trading update was in lijn met eerdere uitspraken van Acomo volgens de analist, die vervolgens zijn winstverwachting verhoogde. Withagen meent dat het aandeel op dit moment een juiste waardering heeft. Acomo levert vrijdag 0,6 procent in op 12,42 euro.Een outlook werd door Acomo, conform verwachting van de analist, niet afgegeven.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Nieuwe Tesla auto rijdt langer en harder

Elektrische auto krijgt nieuwe batterij.

9 minuten geleden - Lees verder

Damrak licht lager van start

Nog steeds afwachtende houding op beurzen in aanloop naar Jackson Hole.

13 minuten geleden - Lees verder

Groei Duitse economie neemt af

Groei van 0,4 procent op kwartaalbasis.

34 minuten geleden - Lees verder

Van Lanschot boekt stabiel resultaat

Vrijval van voorzieningen voorkomt sterke winstdaling.

40 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AMSTERDA... toevoegen aan uw watchlist 23,34 0,17% 0,04 23,30