Docdata sluit eerste kwartaal winstgevend af

Redactie ABM Financial News - 25 april 2012, 08:40

Docdata heeft vertrouwen in resultaatontwikkeling 2012.

Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2012 een aanhoudende groei gerealiseerd en daarmee het kwartaal winstgevend afgesloten. De resultaten werden vooral gedreven door een aanhoudende groei van de activiteiten van het e-commerce service bedrijf in Duitsland en Nederland.Niet alleen de omzet, maar ook het bedrijfsresultaat en de nettowinst verbeterden op jaarbasis. Wel daalde het netto kasoverschot van 7,8 naar 4,5 miljoen euro, als gevolg van investeringsuitgaven ten gunste van een nieuw logistiek centrum in Waalwijk.Voor 2012 maakt Docdata geen gekwantificeerde verwachting bekend ten aanzien van omzet en resultaten. Wel laat de onderneming weten dit jaar met vertrouwen tegemoet te zien.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

ING verkoopt opnieuw belang in Voya

Belang teruggebracht naar 32 procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Stijgers en dalers in evenwicht.

Gisteren - Lees verder

Gemengde start handelsweek Wall Street

Alleen Nasdaq in het groen. S&P houdt 2.000 punten vast.

Gisteren - Lees verder

Topman Danone doet stapje terug

Franck Riboud blijft wel aan als voorzitter.

Gisteren - Lees verder

Autoriteiten keuren overname HES Beheer goed

Hestya krijgt toestemming voor overname.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DOC DATA toevoegen aan uw watchlist 18,73 0,00% 0,00 18,73