Docdata sluit eerste kwartaal winstgevend af

Redactie ABM Financial News - 25 april 2012, 08:40

Docdata heeft vertrouwen in resultaatontwikkeling 2012.

Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2012 een aanhoudende groei gerealiseerd en daarmee het kwartaal winstgevend afgesloten. De resultaten werden vooral gedreven door een aanhoudende groei van de activiteiten van het e-commerce service bedrijf in Duitsland en Nederland.Niet alleen de omzet, maar ook het bedrijfsresultaat en de nettowinst verbeterden op jaarbasis. Wel daalde het netto kasoverschot van 7,8 naar 4,5 miljoen euro, als gevolg van investeringsuitgaven ten gunste van een nieuw logistiek centrum in Waalwijk.Voor 2012 maakt Docdata geen gekwantificeerde verwachting bekend ten aanzien van omzet en resultaten. Wel laat de onderneming weten dit jaar met vertrouwen tegemoet te zien.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: opnieuw goed kwartaal voor Besi

Kepler Cheuvreux voorziet lichte terugval voor derde kwartaal.

4 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda donderdag 31 juli 2014

Cijferregen met zwaargewichten Royal Dutch Shell en Randstad.

8 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel ASML

Koersdoel naar 81,00 euro na meevaller EUV.

17 minuten geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden dalen fors

Bezettingsgraad raffinaderijen valt terug.

31 minuten geleden - Lees verder

Update: ASML boekt goede vooruitgang met EUV

Koers flink omhoog na resultaten.

37 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DOC DATA toevoegen aan uw watchlist 18,75 0,27% 0,05 18,70