Docdata sluit eerste kwartaal winstgevend af

Redactie ABM Financial News - 25 april 2012, 08:40

Docdata heeft vertrouwen in resultaatontwikkeling 2012.

Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2012 een aanhoudende groei gerealiseerd en daarmee het kwartaal winstgevend afgesloten. De resultaten werden vooral gedreven door een aanhoudende groei van de activiteiten van het e-commerce service bedrijf in Duitsland en Nederland.Niet alleen de omzet, maar ook het bedrijfsresultaat en de nettowinst verbeterden op jaarbasis. Wel daalde het netto kasoverschot van 7,8 naar 4,5 miljoen euro, als gevolg van investeringsuitgaven ten gunste van een nieuw logistiek centrum in Waalwijk.Voor 2012 maakt Docdata geen gekwantificeerde verwachting bekend ten aanzien van omzet en resultaten. Wel laat de onderneming weten dit jaar met vertrouwen tegemoet te zien.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Vertrouwenscrisis drukt stempel op Damrak

Amsterdamse hoofdgraadmeter voor tweede opeenvolgende week in het rood.

6 uren geleden - Lees verder

Marshall Wace vergroot shortpositie Fugro verder

Shortpositie binnen twee weken bijna verdubbeld.

8 uren geleden - Lees verder

Marshall Wace verkleint shortpositie TomTom

Shortpositie binnen twee maanden bijna gehalveerd.

8 uren geleden - Lees verder

CEO Buchner koopt aandelen AkzoNobel

Topman koopt krap 17.500 aandelen.

8 uren geleden - Lees verder

Nyenburgh verkleint belang in Macintosh stevig

Kapitaalbelang bijna gehalveerd.

8 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DOC DATA toevoegen aan uw watchlist 0,94 8,05% 0,07 0,87