Victor Muller meldt groter belang in Spyker

Redactie ABM Financial News - 19 april 2012, 09:34

Pieter Heerema meldt juist een kleiner belang in Spyker.

Victor Muller heeft zijn belang in Spyker N.V. (voorheen Swedish Automobile N.V.) vergroot. Op 27 maart dit jaar was er een belangenmelding van 19,05 procent met een zelfde stemrecht. Uit een melding gedateerd op 18 april blijkt dat dit belang is vergroot naar 90,02 procent met dito stemrecht. Pieter Heerema daartegen heeft zijn belang in Spyker juist teruggebracht van 28,60 procent, een melding op 23 februari 2010, naar 14,45 procent met in beide gevallen een stemrecht gelijk aan het kapitaalbelang. Zo blijkt uit een belangenmelding gedateerd 18 april 2012.


De meldingen werd gedaan in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Apple verkoopt minder iPhones

Tweede kwartaaldaling op rij.

Gisteren - Lees verder

Twitter boekt tegenvallende omzet

Aantal gebruikers blijft stijgen.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Vier fondsen eindigen lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit verdeeld

Voorzichtigheid in afwachting van rentebesluit.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: lagere resultaten voor Aperam

Aandacht naar verwachtingen derde kwartaal.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.