Victor Muller meldt groter belang in Spyker

Redactie ABM Financial News - 19 april 2012, 09:34

Pieter Heerema meldt juist een kleiner belang in Spyker.

Victor Muller heeft zijn belang in Spyker N.V. (voorheen Swedish Automobile N.V.) vergroot. Op 27 maart dit jaar was er een belangenmelding van 19,05 procent met een zelfde stemrecht. Uit een melding gedateerd op 18 april blijkt dat dit belang is vergroot naar 90,02 procent met dito stemrecht. Pieter Heerema daartegen heeft zijn belang in Spyker juist teruggebracht van 28,60 procent, een melding op 23 februari 2010, naar 14,45 procent met in beide gevallen een stemrecht gelijk aan het kapitaalbelang. Zo blijkt uit een belangenmelding gedateerd 18 april 2012.


De meldingen werd gedaan in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX en Unilever lager gesloten.

Gisteren - Lees verder

Galapagos krijgt goedkeuring voor start Fase 3 studie ziekte van Crohn

Galapagos krijgt tevens goedkeuring start Fase 2b/3 studie colitis ulcerosa.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Aandacht richt zich op aanstaande OPEC-bijeenkomst.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op hoger slot

Markt put hoop uit eerste presidentiele debat.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.