Philips start joint venture in Rusland

Redactie ABM Financial News - 11 april 2012, 10:09

Samen met Optogan wil Philips inzetten op LED voor wegverlichting.

Philips start een joint venture met het Russische Optogan op het gebied van LED verlichting voor wegen. In de samenwerking krijgt Philips een belang van 51 procent en Optogan een belang van 49 procent. Financiële details werden niet bekend gemaakt.De joint venture zal zich focussen op Rusland en enkele omringende landen waarbij de regionale kennis van Optogan wordt ingezet.Philips wil met de joint venture een sleutelspeler worden op de Russische outdoor verlichtingsmarkt. LED verlichting voor wegen is een van de groeisegmenten, aldus Philips. Voor 2015 wordt gerekend op een verdubbeling van de markt voor wegverlichting naar 100 miljoen euro. Philips schat dat het marktaandeel van LED hierin al in 2015 uitkomt op 50 procent.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

`Verkoop Nigeriaanse velden levert Shell miljarden op`

Oliereus dichtbij deal van 5 miljard dollar.

19 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda donderdag 28 augustus 2014

Uit Nederland reeks bedrijfscijfers, waaronder Gemalto. Uit Amerika economisch groeicijfer.

19 minuten geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Aegon was de sterkste stijger met een winst van een half procent.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit vlak

S&P 500 sluit op recordstand.

Gisteren - Lees verder

Amerikaans overheidstekort hoger dan voorspeld

Tekort wel flink lager dan in 2013.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHILIPS KON toevoegen aan uw watchlist 23,42 -0,17% -0,04 23,46