Philips start joint venture in Rusland

Redactie ABM Financial News - 11 april 2012, 10:09

Samen met Optogan wil Philips inzetten op LED voor wegverlichting.

Philips start een joint venture met het Russische Optogan op het gebied van LED verlichting voor wegen. In de samenwerking krijgt Philips een belang van 51 procent en Optogan een belang van 49 procent. Financiële details werden niet bekend gemaakt.De joint venture zal zich focussen op Rusland en enkele omringende landen waarbij de regionale kennis van Optogan wordt ingezet.Philips wil met de joint venture een sleutelspeler worden op de Russische outdoor verlichtingsmarkt. LED verlichting voor wegen is een van de groeisegmenten, aldus Philips. Voor 2015 wordt gerekend op een verdubbeling van de markt voor wegverlichting naar 100 miljoen euro. Philips schat dat het marktaandeel van LED hierin al in 2015 uitkomt op 50 procent.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Huurbaten Klepierre flink omhoog

Overgenomen Corio draagt bij.

37 minuten geleden - Lees verder

AEX duikt onder de 400 punten

Delta Lloyd en ArcelorMittal fors onderuit.

40 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda woensdag 10 februari 2016

Cijfers Heineken en AkzoNobel op de rol.

1 uur geleden - Lees verder

`Huidige koers ABN AMRO geen invloed op volgende emissies`

Dijsselbloem wil eind mei situatie beoordelen.

2 uren geleden - Lees verder

Aantal Amerikaanse vacatures stijgt

In december ruim 5,6 miljoen open plekken.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHILIPS KON toevoegen aan uw watchlist 21,64 -0,78% -0,17 21,81