Philips start joint venture in Rusland

Redactie ABM Financial News - 11 april 2012, 10:09

Samen met Optogan wil Philips inzetten op LED voor wegverlichting.

Philips start een joint venture met het Russische Optogan op het gebied van LED verlichting voor wegen. In de samenwerking krijgt Philips een belang van 51 procent en Optogan een belang van 49 procent. Financiële details werden niet bekend gemaakt.De joint venture zal zich focussen op Rusland en enkele omringende landen waarbij de regionale kennis van Optogan wordt ingezet.Philips wil met de joint venture een sleutelspeler worden op de Russische outdoor verlichtingsmarkt. LED verlichting voor wegen is een van de groeisegmenten, aldus Philips. Voor 2015 wordt gerekend op een verdubbeling van de markt voor wegverlichting naar 100 miljoen euro. Philips schat dat het marktaandeel van LED hierin al in 2015 uitkomt op 50 procent.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

`Weinig spektakel bij rentebesluit Fed`

KBC voorziet opnieuw goed Amerikaans banenrapport.

8 minuten geleden - Lees verder

TA: enorm herstel Hewlett-Packard

Koers computerfabrikant nadert zware weerstand.

10 minuten geleden - Lees verder

Daling aanstaande huizenverkopen Amerika

In juni krimp van ruim een procent.

16 minuten geleden - Lees verder

Groeitempo Amerikaanse dienstensector onveranderd

Inkoopmanagersindex juli 61,0.

20 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: opnieuw zwak kwartaal KPN

Pas tegen eind 2014 verbetering voorzien voor telecombedrijf.

50 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHILIPS KON toevoegen aan uw watchlist 23,34 -1,06% -0,25 23,59