Beursblik: organische groei Arseus meevaller

Redactie ABM Financial News - 10 april 2012, 12:19

Cijfers Arseus ondersteunen beurssentiment volgens ING.

Arseus presteerde in het eerste kwartaal beter dan voorzien. Dit constateert Matthias Maenhaut van ING nadat het fonds de cijfers over de eerste drie maanden van 2012 publiceerde. Vooral de organische groei van 5,3 procent -tegen constante wisselkoersen- was flink beter dan de 3,0 procent die was voorzien.Maenhaut ziet dat de divisie Dental duidelijk profiteert van de reorganisatie in 2011. De omzet steeg afgelopen kwartaal met 5 procent op jaarbasis.

 

Arseus herhaalde de outlook voor 2012, wat neerkomt op een “gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei”.Maenhaut denkt dat de "keurige" omzetontwikkeling het beleggersentiment in Arseus bevestigt.

 

ING heeft een Houden advies op Arseus met een koersdoel van 12 euro. Arseus noteert dinsdag 0,7 procent hoger op 12,27 euro.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Abel Slippens commissaris af bij Van Lanschot

Slippens treedt per 1 augustus af.

37 minuten geleden - Lees verder

TNT Express en Arcadis onderuit op Damrak

AEX noteert vrijwel onveranderd.

37 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda dinsdag 29 juli 2014

Kwartaalresultaten van diverse Europese en Amerikaanse multinationals, Amerikaanse consumentenvertrouwen.

1 uur geleden - Lees verder

`Weinig spektakel bij rentebesluit Fed`

KBC voorziet opnieuw goed Amerikaans banenrapport.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARSEUS toevoegen aan uw watchlist 40,57 -0,83% -0,34 40,91