Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursupdate: Unit 4 Agresso omhoog na koersdoelverhoging

Beursupdate: Unit 4 Agresso omhoog na koersdoelverhoging
23 nov 2009 om 10:29

De AEX gaat vanochtend met flinke stappen vooruit. Iets na de klok van tien uur staat de hoofdindex van de beurs van Amsterdam op een winst van net geen 1,5 procent. Daarmee loopt de AEX in de pas met de hoofdindices van de beurzen van Frankfurt, Parijs en Londen. Reden van het optimisme is dat Wall Street afgelopen vrijdag grotendeels wist te herstellen van de verliezen die waren opgelopen in de ochtendhandel.

 

Imtech krijgt opdracht voor upgraden marineschepen

Imtech maakte voorbeurs bekend dat het orders heeft verworven voor de upgrading en uitbreiding van technische oplossingen aan boord van bestaande marineschepen van onder meer de Nederlandse, Zuid-Koreaanse, Australische en Thaise marine. Tevens wordt voor de marine van Australië een deel van de technologie aan boord van nieuwe fregatten verzorgd. De opdrachten vertegenwoordigen een totale waarde van ruim 38 miljoen euro. Het aandeel Imtech reageert goed op het nieuws met een koerswinst van 1,4 procent.

 

Unit 4 Agresso omhoog na verhoging koersdoel

Unit 4 Agresso is een van de grootste stijgers op het Damrak. Analist Martijn den Drijver van SNS Securities verhoogde vanochtend zijn koersdoel van de automatiseerder van 19,47 tot 24,00 euro. Volgens de analist gaat Unit 4 Agresso via de joint venture met salesforce.com profijt hebben van de sterke vraag naar account applicaties. Den Drijver handhaaft zijn buy advies.

 

Door: Arne Petimezas, ABM Financial News.
[email protected] of +31(0)50-711 39 93

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.