ABN reageert verheugd op verlenging van Kroes

Marleen Luttje - 5 oktober 2009, 09:31

ABN Amro is blij nu EU-commissaris Kroes weer uitstel verleende aan minister Bos om delen van de bank te verkopen.

Maandag liet ABN Amro weten blij te zijn met de verlenging van EU-commissaris voor de verkoop van delen van ABN en Fortis Bank Nederland. Kroes stelde dat minister van Financiën Bos goede vooruitgang had geboekt en meer tijd kon krijgen voor de afronding van de verkoop. Officieel liep de deadline afgelopen vrijdagnacht om 00.00 uur af, maar Bos heeft nu tot 19 oktober de tijd gekregen om onderdelen af te stoten waarna de samensmelting van ABN Amro en Fortis Bank Nederland kan plaatsvinden. Vrijdag werd door de Europese Commissie gemeld dat het ministerie van Financiën zakelijke onderdelen van ABN wil verkopen aan een grote internationale bank. De naam van de bank werd niet genoemd. Kroes zou vertrouwen hebben in de afronding van de deal en heeft daarom uitstel verleend zodat details afgewikkeld kunnen worden.

Door: Marleen Luttje, ABM Financial News.
Info@abmos.nl of +31(0)50-711 39 93

Nieuws

Mattel behaalt meer winst op vlakke omzet

Weer meer Barbies verkocht.

Gisteren - Lees verder

Core Laboratories boekt wederom lagere resultaten

Zowel omzet als winst stevig lager.

Gisteren - Lees verder

eBay boekt minder winst

Omzet hoger.

Gisteren - Lees verder

American Express overtreft verwachtingen

Koers nabeurs omhoog.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Fondsen overwegend lager.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.